Ispitaj svoje granice i preživi u prirodi!
Sportska organizacija "Wild Serbia" iz Valjeva krajem ovog mjeseca odnosno u dane vikenda od 29. do 30. rujna organizira " IV. TRKU PREŽIVLJAVANJA".
Lokacija trke kao i prethodnih godina, ostaje nepoznata do 5 dana pred trku. Prošlogodišnja Trka preživljavanja održana u zlatiborskom kraju okupila je 40 timova i 120 natjecatelja.

Ovogodišnja krilatica Trke je “Ispitaj svoje granice i preživi u prirodi’. Dozvoljena oprema je karta, kompas, pola litre vode, krijes za paljenje vatre. Ekipe se sastoje od 2 do 4 člana. Dvodnevno natjecanje odvija se u dvije kategorije. Prva ‘Opstanak’ odnosi se na snalaženje u surovosti prirode na terenu i turi od 70 km za koje je poželjno dobro iskustvo orijentacije. Druga kategorija ‘Avantura’ predviđa prelazak 35 km staze, spavanje u napravljenom skloništu, hranu i vodu iz prirode.

Više informacija o trci, foto zapise dosadašnjih pustolovnih trka te iskustva natjecatelja možete pogledati na zanimljivoj Internet adresi: www.wildserbia.com/adventureraces/.

Prijave su već započele, a ove godine organizator očekuje još veći odaziv i sudjelovanje natjecatelja iz ostalih balkanskih zemalja. Svi pustolovi koji su željni avanture pozvani su prije svega informirati se o 'TRCI PREŽIVLJAVANJA' Prepoznaju li u sebi natjecateljski duh, neka se požure prijaviti.
Objavljeno 09 Sep 2012 - Roberta Radović
Ime:
E-mail: (nije nužno)
Smajli: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Zaboravi me
Content Management Powered by CuteNews