Prvi vikend u rujnu - Porečki delfin!
Najveći rekreativno plivački događaj na Jadranu i ove godine će biti “Porečki delfin” koji se tradicionalno održava prvog vikenda u rujnu. Poreč će tako 1. i 2. rujna biti okupljalište svih zaljubljenika u plivanje i ostalih sportova na moru. Taj plivački festival nastao je iz suradnje s mađarskom županijom Somogy i gradom Šiofokom na jezeru Balaton. Organizator događaja Turistička zajednica grada Poreča i Grad Poreč pripremili su dvodnevnu ‘feštu’ plivanja koja se održava već 13-ti put zaredom. Programski sadržaji bit će raznoliki:

- Rekreativni plivački maraton „Porečki delfin“
(Brončani Delfin - 1500 m; Srebrni Delfin - 3000 m; Zlatni Delfin - 5000 m)
- Cro-cup – Cup Hrvatske u daljinskom plivanju
- Jedriličarska regata „Porečki delfin“ – kup Istarske županije u klasi OPTIMIST

U slučaju lošeg vremena start maratona će se odgoditi najviše do 3 sata od najavljenog starta, dakle do 12,00 sati.Ukoliko vremenske prilike ni onda ne budu povoljne, start će se odgoditi za slijedeći dan. Učesnici rekreativnog maratona mogu izabrati stil plivanja prema svom ukusu: s perajama ili bez, s maskom, na luftmadracu, prsno, leđno... a start će biti u subotu 1. rujna s početkom u 9.30 sati kod hotela Pical. Do cilja je potrebno stići do 17 sati.

Staza je označena čitavom dužinom, osigurana i pod nadzorom. Organizirana je garderoba kao i topli obrok za svakog sudionika.Također je zbrinuta medalja i prigodna majca “Porečki delfini 2012”, koje će sve učesnike podsjetiti na sudjelovanje na ovoj uvijek nezaboravnoj plivačkoj družbi.
Objavljeno 29 Aug 2012 - Roberta Radović
Ime:
E-mail: (nije nužno)
Smajli: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Zaboravi me
Content Management Powered by CuteNews