Tahiti - Zaronite u polinezijski raj!
U petak 26. veljače u prostoru caffe bara "LITTERA" u Čakovcu održat će se projekcija putopisnog filma "TAHITI". Moderatori projekcije bit će Eleonora i Vladimir Glavina iz Čakovca koji su imali prigodu zaroniti u polinezijski raj. Svoja iskustva i doživljaje s tog putovanja na jednu od najljepših prirodnih kreacija prenijet će publici jednosatnim autorskim filmom.
Projekcija i filmsko druženje s ljepotama otoka Bora Bora, egzotičnim tahićanskim plesačicama i nesvakidašnjim iskustvom ronjenja u koraljnom grebenu s morskim psima započet će u 19.00 sati. Organizator je planinarski klub "Extrem" koji time nastavlja seriju promoviranja sportskih aktivnosti i zdravog načina življenja. Naglasak predstojećeg druženja u "LITTERI" dat je ronjenu kao jednom od sportova i rekreaciji koja se danas u svijetu najbrže širi i popularizira. Ulaz je slobodan.

Objavljeno 18 Feb 2010 - Roberta Radović
Fašnjička nedjelja na Ivančici
Mnoštvo je planinara guštalo u toj fašnjičko-valentinskoj nedjelji na sunčano-snježnoj idili na Ivančici. Uspon smjerom Konja i nezaboravni spust po neugaženoj stazi po Prekrižju obilježila je i extremna trojka: Franz, Violeta i Beba.

Objavljeno 15 Feb 2010 - Roberta Radović
U srijedu na "Everest"!
U srijedu 10. veljače neće se održati sastanak u prostoru kluba Extrema već extremno odlazimo na multimedijsko predstavljanje knjige "Više od Everesta" i predavanje o hrvatskoj ženskoj ekspediciji "Mt. Everest 2009" koje organizira planinarsko društvo " Bundek" iz Murskog Središća koje je bilo i jedan od sponzora ekspedicije. Predavanje će održati Darko Berljak, vođa ekspedicije i autor knjige s početkom u 19.00 sati u prostoru blagovaonice Osnovne škole. Predavanje svakako preporučujemo, a svi koji ste bili na predavanju u studenom prošle godine u Varaždinu, znate i zašto. Vrijedi ponoviti i ponovo se pokloniti najvećem ženskom dosegu hrvatskog alpinizma!
Objavljeno 08 Feb 2010 - Roberta Radović
Finale rođendana Extrema
Finale extremnog rođendana zaključeno je snježno noćnim usponom na Ivančicu. Navečer te snježne subote 6. veljače u 20,30 sati ženska extremna ekipa u sastavu Vesna, Jelena, Badema i gošća Patricija (i Bebine gamaše... ah!) krenula je iz Čakovca. Snijeg, vjetar, zapusi, zaleđene markacije... ništa nije zaustavilo naše djevojke na usponu preko Konja do vrha i povratak istim putem do pilane i auteka kojeg je još trebalo i malko porinuti kaj se zbudi. Kaj drugo reći nego: "Prave ste extremke! Bravo! Bravo! Povratak u Čakovec u 3.30 sati u toplinu doma zasigurno im je bio i više nego sladak...
Objavljeno 08 Feb 2010 - Roberta Radović
16 extremnih godina!
U cilju razvoja i popularizacije zdravog načina života i extremnih sportova na današnji dan, 6. veljače 1994. godine u zgradi "starog transformatora" u čakovečkom parku održana je osnivačka skupština kluba Extrem. I eto nas, danas 16. godina starijih, iskusnijih, ...a da li smo mudriji ostavljamo svakom od nas na procjenu. Povodom rođendana organizirali smo planinarsko-putopisno predavanje o trekkingu po Nepalu, koje je jučer u prepunom caffe baru Littera održala Patricija Kos, članica pustolovne udruge "Banina" iz Rijeke, s kojom je Extrem započeo odličnu planinarsko-alpinističku suradnju.
Patrcija nas je oduševila svojim foto impresijama s Nepala i ležernom pričom sažetka svojih 35 egzotičnih dana provedenih u nepalskim krajevima. Još jednom smo se svi uvjerili u istinitost izreke kako svi koji jednom dođu u Nepal, uvijek se tamo i vraćaju.
Klub Extrem i ovim putem još jednom zahvaljuje domaćinu ove nadasve ugodne družbe, caffe baru Litteri, koja sve više postaje ne samo okupljalište štovatelja dobre knjige, već i mjesto u kojem se mogu sresti planinari, ljubitelji prirode i putovanja. Zahvaljujemo i tvrtki Vizija koja nas od samog početka djelovanja kluba prati u izradi tiskanih plakata. U pripremi je još nekoliko zanimljivih predavanja o kojima ćemo vas informirati kroz tiskane i elektroničke medije. Extremi, extreman i sretan nam 16-ti rođendan!

Objavljeno 06 Feb 2010 - Roberta Radović
Nepal - Impresije s putovanja
U petak 5. veljače u prostoru caffe bara LITTERA (bivši časnički dom) u Čakovcu održat će se putopisno predavanje "NEPAL – IMPRESIJE S PUTOVANJA".

Moderatorica predavanja bit će Patricija Kos planinarka iz Rijeke i učesnica tog impresivnog trekkinga po Nepalu i Annapurni. Foto projekcija i predavanje kojim se popularizira planinarenje i šire spoznaje te vidici o egzotičnim planinskim krajevima svijeta započet će u 19.00 sati.

Ulaz je besplatan, a organizator ovog putopisno-edukativnog druženja je planinarski klub "Extrem" iz Čakovca.

Dobrodošli ste svi vi planinari, ljubitelji prirode i ljudi dobre volje!

Objavljeno 30 Jan 2010 - zdrascic
Problemi s web stranicama
U zadnjih nekoliko dana primjećeni su problemi s posjetom našim web stranicama. Na do sada neutvrđen način na web stranice se postavila skripta za instaliranje spybota. Svim korisnicima koji su iskusili taj problem savjetujemo download i pokretanje ComboFIX programa sa sljedeće web adrese : ComboFix Download.

Ispričavamo se svim posjetiocima na eventulanim neugodnostima koje smo prouzročili.
Objavljeno 26 Jan 2010 - zdrascic
FVBB smjerom Mrzljaka. Članstvo 2010
Prva ovogodišnja nedjelja 3. siječnja na Ivančici u sastavu: Franz (odličan početak Nove planinarske sezone!),Vesna, Badema, Beba (FVBB). Obostrani smjer: Mrzljak. Gužva u domu, gužva na svim smjerovima uspona i silaska. Mudro zaključujemo: mnogo planinara i izletnika koristilo je ovaj krasan nedjeljni dan  za postblagdansku "detoksikaciju" i druženje na zraku. Mi smo pak guštali uz ananas, kolače, mesni doručak,... i kuhano crno vino u ivanečkoj "Ivani"...

INFO: Stigle su iskaznice i članske markice za planinarsku sezonu 2010. Učlanjenje na sastancima kluba od srijede 13. siječnja nadalje  u prostoru kluba "Extrem" (stadion "Mladost"  Čakovec) s početkom u 19.30 sati. Članarina za ovu godinu iznosi 50,00 kn.
Objavljeno 09 Jan 2010 - Roberta Radović
Whatever You Want.... 2010!
Extremno smo dočekali - Novu. Jedna ekipa usponom na Ivančicu, (Badema, Violeta, Vinca) druga (planinarskim smjerom: Barbara, Davor, Željac, Beba ) na Pohorje uz svesrdnu podršku gonodola ekipe koju je vodila Ema.... 
Extremna okosnica s Pohorja uz pjesmu uz zvuke pjesme "Whatever You Want" vječnih Status Quo pozdravila je domovinu i Extrem...


Objavljeno 07 Jan 2010 - Roberta Radović
Extremno u nove planinske i životne visine!
Extremna vam Nova bila!


Objavljeno 31 Dec 2009 - Roberta Radović

<< Prethodni 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 Sljedeći >>

Content Management Powered by CuteNews