16 extremnih godina!
U cilju razvoja i popularizacije zdravog načina života i extremnih sportova na današnji dan, 6. veljače 1994. godine u zgradi "starog transformatora" u čakovečkom parku održana je osnivačka skupština kluba Extrem. I eto nas, danas 16. godina starijih, iskusnijih, ...a da li smo mudriji ostavljamo svakom od nas na procjenu. Povodom rođendana organizirali smo planinarsko-putopisno predavanje o trekkingu po Nepalu, koje je jučer u prepunom caffe baru Littera održala Patricija Kos, članica pustolovne udruge "Banina" iz Rijeke, s kojom je Extrem započeo odličnu planinarsko-alpinističku suradnju.
Patrcija nas je oduševila svojim foto impresijama s Nepala i ležernom pričom sažetka svojih 35 egzotičnih dana provedenih u nepalskim krajevima. Još jednom smo se svi uvjerili u istinitost izreke kako svi koji jednom dođu u Nepal, uvijek se tamo i vraćaju.
Klub Extrem i ovim putem još jednom zahvaljuje domaćinu ove nadasve ugodne družbe, caffe baru Litteri, koja sve više postaje ne samo okupljalište štovatelja dobre knjige, već i mjesto u kojem se mogu sresti planinari, ljubitelji prirode i putovanja. Zahvaljujemo i tvrtki Vizija koja nas od samog početka djelovanja kluba prati u izradi tiskanih plakata. U pripremi je još nekoliko zanimljivih predavanja o kojima ćemo vas informirati kroz tiskane i elektroničke medije. Extremi, extreman i sretan nam 16-ti rođendan!

Objavljeno 06 Feb 2010 - Roberta Radović
Nepal - Impresije s putovanja
U petak 5. veljače u prostoru caffe bara LITTERA (bivši časnički dom) u Čakovcu održat će se putopisno predavanje "NEPAL – IMPRESIJE S PUTOVANJA".

Moderatorica predavanja bit će Patricija Kos planinarka iz Rijeke i učesnica tog impresivnog trekkinga po Nepalu i Annapurni. Foto projekcija i predavanje kojim se popularizira planinarenje i šire spoznaje te vidici o egzotičnim planinskim krajevima svijeta započet će u 19.00 sati.

Ulaz je besplatan, a organizator ovog putopisno-edukativnog druženja je planinarski klub "Extrem" iz Čakovca.

Dobrodošli ste svi vi planinari, ljubitelji prirode i ljudi dobre volje!

Objavljeno 30 Jan 2010 - zdrascic
Problemi s web stranicama
U zadnjih nekoliko dana primjećeni su problemi s posjetom našim web stranicama. Na do sada neutvrđen način na web stranice se postavila skripta za instaliranje spybota. Svim korisnicima koji su iskusili taj problem savjetujemo download i pokretanje ComboFIX programa sa sljedeće web adrese : ComboFix Download.

Ispričavamo se svim posjetiocima na eventulanim neugodnostima koje smo prouzročili.
Objavljeno 26 Jan 2010 - zdrascic
FVBB smjerom Mrzljaka. Članstvo 2010
Prva ovogodišnja nedjelja 3. siječnja na Ivančici u sastavu: Franz (odličan početak Nove planinarske sezone!),Vesna, Badema, Beba (FVBB). Obostrani smjer: Mrzljak. Gužva u domu, gužva na svim smjerovima uspona i silaska. Mudro zaključujemo: mnogo planinara i izletnika koristilo je ovaj krasan nedjeljni dan  za postblagdansku "detoksikaciju" i druženje na zraku. Mi smo pak guštali uz ananas, kolače, mesni doručak,... i kuhano crno vino u ivanečkoj "Ivani"...

INFO: Stigle su iskaznice i članske markice za planinarsku sezonu 2010. Učlanjenje na sastancima kluba od srijede 13. siječnja nadalje  u prostoru kluba "Extrem" (stadion "Mladost"  Čakovec) s početkom u 19.30 sati. Članarina za ovu godinu iznosi 50,00 kn.
Objavljeno 09 Jan 2010 - Roberta Radović
Whatever You Want.... 2010!
Extremno smo dočekali - Novu. Jedna ekipa usponom na Ivančicu, (Badema, Violeta, Vinca) druga (planinarskim smjerom: Barbara, Davor, Željac, Beba ) na Pohorje uz svesrdnu podršku gonodola ekipe koju je vodila Ema.... 
Extremna okosnica s Pohorja uz pjesmu uz zvuke pjesme "Whatever You Want" vječnih Status Quo pozdravila je domovinu i Extrem...


Objavljeno 07 Jan 2010 - Roberta Radović
Extremno u nove planinske i životne visine!
Extremna vam Nova bila!


Objavljeno 31 Dec 2009 - Roberta Radović
Snježna idila - drugi dio
Nedjelja - posljednja u ovom prosincu i godini. Snježilo je cijelom rutom - Mrzljak - vrh Ivančice - Mrzljak. Ali to veselu ekipu (povratnik Tomica!, Željac, Beba, Badema, Violeta, Armin, Barbara) nimalo nije smetalo. Dapače, uživali smo u snježnim pahuljama (i crnom kuhanom vinu).
Na vrhu i "dodatna vrijednost": slet quadova ili ATVa (All terrain vehicle) iliti vozila namijenjena vožnji po svim vrstama i vremenskim uvjetima. Nimalo im nismo zavidni na blatnim kacigama i odijelima. Svak svoje gušte ima. Mi planinarske, i druge...
Objavljeno 31 Dec 2009 - Roberta Radović
Snježna idila na Ivančici
Snježna nedjeljna bajka... ovog puta ženska okosnica Extrema (Vesna, Badema, Beba) guštala je u zimsko-snježnom usponu rutom Ivanec - Prigorec - smjer Konj - vrh Ivančice te spust po Mrzljaku - Prigorec - Ivanec. Sunčano, krasno, snježno...Slikice govore više od riječi:


Cijeli tekst •
Objavljeno 23 Dec 2009 - Roberta Radović
Nikolinje, Pionir, Prekrižje, inje...
Do vrha Ivančice po Pioniru, spust po Prekrižju (najblagotvorniji za nogice) čest je odabir ovogodišnje putanje po Ivi... svi guštamo u ovom smjeru, a hologramili su ovog nikolinjskog vikenda njime: Violeta, Armin, Beba i Badema.

Domjenak holograma na vidikovcu...

Cijeli tekst •
Objavljeno 07 Dec 2009 - Roberta Radović
Strahinjčica
Eto nas  u zadnju nedjelju mjeseca studenog malo za promjenu na Strahinjčici iz smjera Gornje Jesenje. Ugodan uspon uz raskoš markacija do planinarskog doma. Potom desetak minuta od doma do vidikovca zvanog "Dedek" odakle nam se pružio pogled na Hrvatsko zagorje, Samoborsko gorje i susjedne slovenske planine (i "naš" legendarni Boč...). Do vrha (Sušec 846 m) lagani uspon po grebenu dvadesetak minuta. Šuma je u ovo doba prozračna i čista. Svjedočile Badema i Beba. Fotkale nismo.

Napomena: uprava planinarskog kluba Extrem preporučuje svojim članovima smanjenje, pa čak i ukidanje svih oblika nogometnih aktivnosti (što se posebno odnosi na muški dio članstva). Nogicama s tehničkim tegobama želimo što brži povratak "na pravi put!".
Objavljeno 01 Dec 2009 - Roberta Radović

<< Prethodni 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 Sljedeći >>

Content Management Powered by CuteNews