Zov Istre - izlet Ćićarija
Zov mora, zov Istre... U nedjelju 30. svibnja organizira se izlet u Istru s usponom na Ćićariju (vrh Žbevnica). Pokret iz Čakovca kod hotela Park u 6.00 sati. Bonus plus izleta bit će još koje iznenađenje u vidu "livadice" koje priprema dakako naša "Istrianka" Badema.
Objavljeno 24 May 2010 - Roberta Radović
UTRKA GRADA ČAKOVCA
Utrka grada Čakovca održat će se u srijedu 26. svibnja s početkom u 18 sati. Start i cilj nalazit će se na Trgu Republike. Trasa utrke, kako najavljuje organizator Atletski klub Međimurje, najvećim dijelom ići će pjašačkim i biciklističkim stazama čakovečkog parka. Utrka ima humanitarni karakter, a natjecanje će biti organizirano u nekoliko kategorija. Prijave se primaju u uredu Turističke zajednice Čakovec odnosno mogu se poslati i na e-mail adresu akm@ck.t-com.hr. Extremi, pozvani ste uključiti se u utrku u kategoriji za građanstvo koja će se organizirati na 1500 m za žene i 3000 m za muškarce.
Objavljeno 18 May 2010 - Roberta Radović
Hodi z nami, proljeće te zove!
Extremi, HPD Međimurje vas poziva na izlet "Hodi z nami, proljeće te zove". Cilj je Veliki Risnjak, a brži hodači mogu osvojiti i bonus plus: vrh Snježnik. Na izlet se ide u nedjelju 23. svibnja. Više o izletu možete se informirati na web adresi www.hpd-medjimurje.hr ili kod Angela (mob 098 55 33 63).
Novosti iz našeg kluba: stigla je dodatna oprema prema odluci na nedavno održanoj Skupštini: četiri nove alpinističke kacige i nova užad za alpinističko penjanje. Dakle, sezona planinarenja u Alpama može sigurno početi.
Objavljeno 14 May 2010 - Roberta Radović
vrh Gradinovec - Svjetlosni plivači - Peca 5. i 6. lipnja 2010.
Nedjelja 07. 05: radosna ekipa Badema, Vesna, Nina i Beba obilježila je Majčin dan planinareći smjerom Prekrižje - vrh Gradinovec - Trpnjak - Livadica (izvor "Šumi").
Najavljujemo izlet: vikend 5. i 6. lipnja 2010. - PECA 2125 m (Slovenija). Napomena: izlet preporučujemo "pod obavezno" svim zainteresiranim kandidatima koji se spremaju na Triglav u kolovozu!
p.s. Svim Extremima (Barbara, Robi, Cico, Badema, Beba) učesnicima akcije "Plivanjem do svjetlosti":- bili ste dosljedni bojama i extremnom duhu našeg kluba. Plivajmo i dogodine...
Objavljeno 09 May 2010 - Roberta Radović
Ivančica - Pohorje - Ivančica
Bilježimo trening uspon Ivančica (Konj gore-dole) u srijedu 28. travnja u veselom sastavu (Valerija, Kruno, Badema, Beba). Željac dakako vikend provodi na Pohorju, a Badema, Vesna i Beba... neizbježna nam i svagdašnja, a posebno nedjeljna Ivančica (po Pioniru gore - Prekrižju dolje). - Bilježimo se za boravak u prirodi s štovanjem!
Objavljeno 02 May 2010 - Roberta Radović
ALL road liga "GLOBETKA 2010"
Članovi Atletskog kluba Međimurje u sastavu Dragan Nedelkovski, Davor Križaić, Davor Turk, Aleksandar Žbulj i Mario Dobša, tijekom prošle zime redovito su svladavali osam kilometarsku stazu u čakovečkoj Globetki. Treninzi se nastavljaju i dolaskom proljetnih dana. Uz navedenu dionicu od 27. travnja uvodi se i relacija na dvostruko kraćoj dionici od cca 4 km koja se posebno preporučuje rekreativcima i HODAČIMA, a sve u cilju unapređenja kvalitete života, zdravlja i što dužeg i redovitijeg boravka u prekrasnom ambijentu čakovečke šume Globetka. All Road liga GLOBETKA 2010 održavat će se svakog utorka od 27. travnja s početkom u 18.30 sati. Okupljanje za sutrašnji utorak najavljeno je u za 18.15 sati. Extremi dobro došli na rekreativni trening!
Objavljeno 26 Apr 2010 - Roberta Radović
PLIVANJEM DO SVJETLOSTI!
Extremi, planinari i svi vi ljudi dobre volje! Preporučujemo vam i pozivamo vas na uključenje u humanitarnu akciju "PLIVANJEM DO SVJETLOSTI" koju organizira Lions klub "Zrinski" Čakovec u suradnji s Čakovečkim plivačkim klubom. Kako i kada se uključiti? Zaplivajte nekoliko dužina u čakovečkom bazenu u vremenu koje vam najviše odgovara. Akcija započinje u petak 7. svibnja u 17,00 sati i traje sve do subote 8. svibnja do 17,00 sati. Vaše dobrovoljne donacije bit će humanitarna potpora Udruzi slijepih Međimurske županije i za opremanje dječje očne ambulante u Županijskoj bolnici Čakovec. Neka vaša svjetlost dobre volje i humanosti zasvjetli punim sjajem i stigne do svih onih kojima je najpotrebnija! Extremi budite extremni, i zaplivajte posebno u kasnijim noćnim satima.
Objavljeno 25 Apr 2010 - Roberta Radović
BIMEP, Vukovoj i MPP
U organizaciji Međimurskog saveza za sportsku rekreaciju "Sport za sve" danas je održan BIMEP 2010 - Biciklima međimurskim putovima. I članovi kluba Extrem bili su aktivni članovi i biciklisti ove akcije (Zvone, Robi i Željac). Nismo zanemarili ni planinarenje, pa je u proljetnu avanturu osvajanja Vukovoja krenula ekipa u sastavu Badema, Vesna, Simona i Armin. Kažem avanturu posebno zbog broja zmija - poskoka koje su putem sretali. Stoga oprez - svi vi koji planirate ovih dana na planinarenje u okolici Vukovoja. Moja malenkost se pak u poslijepodnevnim satima uputila šaranjem Međimurskim planinarskim putem. Preporuka svima: kad ste u vremenu i volji izađite u prirodu. Travanjsko zelenilo, cvijeće, cvrkut ptica... pravi su odmor za dušu! A i tijelo će vam biti zahvalno na rekreaciji.
Objavljeno 25 Apr 2010 - Roberta Radović
Svi na Ušće Mure - Hrvatsku Amazonu!
Extremi, u srijedu 28. travnja neće se održati naša extremna družba na stadionu već svi idemo na promociju knjige UŠĆE MURE - HRVATSKA AMAZONA. Knjigu će predstaviti Siniša Golub, ravnatelj Javne ustanove za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Međimurske županije, izdavač i urednik knjige Nikola Žulj te autor, svestran biolog, publicist, istraživač, fotograf i snimatelj Goran Šafarek iz Koprivnice (www.visionexpander.com). Na promociji će se moći kupiti knjiga po posebnoj promotivnoj cijeni. Dakle, vidimo se u srijedu s početkom u 17.00 sati u Dvorani Zrinski/Scheier u Čakovcu!
Objavljeno 24 Apr 2010 - Roberta Radović
Potvrđeni i izabrani Upravni organi Kluba Extrem
U srijedu 21. travnja održana je Godišnja izborna skupština planinarskog kluba Extrem u sjedištu Kluba na SRC Mladost Čakovec. U konstruktivnoj, radnoj i vedroj atmosferi prihvaćena su izvješća o financijskom stanju i radu Kluba za prošlu godinu, te su donijeti planovi financija i aktivnosti za 2010-tu godinu. Održana skupština bila je izbornog karaktera te je potvrđeno i/ili izabrano vodstvo Extrema za dvogodišnje mandatno razdoblje 2010-2012 godinu. Izvršne funkcije i nadalje će obnašati dosadašnji predstavnici kluba: predsjednica Roberta Radović, tajnik Radovan Petrović te novoizabrani zamjenik predsjednika Davor Borković. Dosadašnja blagajnica Kluba Ema Korotaj i ubuduće ostaje na blagajničkoj poziciji, dok je knjižnica povjerena dosadašnjem knjižničaru Davoru Borkoviću. Za članove Nadzornog odbora izglasani su Franjo Posavec, Anita Škvorc i Željko Horvat. Novi članovi Suda časti su Ljiljana Novosel, Kristijan Srpak i Robert Belović. Voditelj "extremnog mini bara" postao je Robert Belović, a njegov zamjenik je Tomislav Vučica. Iz planiranih ovogodišnjih aktivnosti Kluba naglasak je dat na planinarske i biciklističke izlete , te nastavak i unapređenje suradnje s ostalim međimurskim planinarskim društvima (HPD Međimurje, PD Bundek i PD Prelog), te Gradskim bazenima Čakovec, Atletskim klubom Međimurje i drugim srodnim udrugama i institucijama.
Objavljeno 22 Apr 2010 - Roberta Radović

<< Prethodni 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 Sljedeći >>

Content Management Powered by CuteNews