Sastanak - srijeda 29. rujna
Extremi, pozvani ste doći na extremno okupljanje i družbu u prostor kluba u srijedu 29. rujna s početkom u 19.30 sati. Dogovaramo novu sezonu druženja, izleta, predavanja i svih tekućih aktualnosti. Extremni do tada bili!
Objavljeno 24 Sep 2010 - Roberta Radović
MURA - OD IZVORA DO MEĐIMURJA!

Extremi i ljubitelji prirode! Zaplovite s Murom, od izvora do Međimurja! U srijedu 8. rujna na velikom "eventu" u Križovcu u Centru za posjetitelje s početkom u 18.45 sati uz promociju prvog dokumentarnog filma o rijeci Muri. Film je realiziran u suradnji Javne ustanove za zaštitu prirode Međimurske županije, Digitel TVa i članova planinarskog kluba Extrem.
Objavljeno 06 Sep 2010 - Roberta Radović
Extremi - Porečki delfin 2010
Članovi planinarskog kluba Extrem i ove su godine sudjelovali na Porečkom rekreacijskom plivačkom maratonu. Cico, Lili, Tin, Kruno, Sanja, Irena, Lidija, Ivica, Badema i Beba. Postali su brončani, srebrni i zlatni delfini! Svima čestitke na sudjelovanju te isplivanim kilometrima. Plivamo i slijedeće godine!
Objavljeno 06 Sep 2010 - Roberta Radović
Extremi na Triglavu!
Te 3glave ipak su pale! Cico, Badema, Igor, Danijel, Kruno i Igor osvojili su vrh Triglava 2864 mnv. U očekivanju smo slikica... i izvješća s pohoda.
Objavljeno 25 Aug 2010 - Roberta Radović
Pohod na Triglav odgođen!
Prema današnjoj preporuci Zorana Vakule planiran četverodnevni pohod na Triglav i Triglavska jezera je odgođen. Vrebamo i nadalje povoljne vremenske uvjete bez "nevihti i snežnih razmera". Treninzi se nastavljaju standardno!
Objavljeno 11 Aug 2010 - Roberta Radović
Međimurski planinari osvojili Grossglockner!
Članovi planinarskog društva "Međimurje" iz Čakovca i "Bundek" iz Murskog Središća početkom mjeseca kolovoza organizirali su uspon na najviši vrh Austrije. Planinarski tim u sastavu Anđelko Borković, Sonja Vršić, Luis Vršić i Anđelko Hrženjak u izvrsnom su vremenu dosegli 3798 metara nadmorske visine Grossglocknera. Vrh je to koji se nalazi između granice Koruške i Istočnog Tirola, i slovi kao jedan od tehničkih zahtjevnijih vrhova u Europi. I ovaj uspješno realiziran planinarsko-alpinistički pohod još je jedna u nizu potvrda kvalitetnog rada u domeni planinarstva i alpinizma koja se posljednjih godina bilježi u svim planinarskim društvima na području Međimurja. U ime članova planinarskog kluba "Extrem" čestitamo od srca osvajačima Grossglocknera i želimo još mnogo takvih planinarskih i životnih visina!
Objavljeno 10 Aug 2010 - Roberta Radović
Pripreme i sastanak _ Triglav 2010
Extremi, 3glavci! U ponedjeljak 9. kolovoza u prostoru kluba s početkom u 20.00 sati održat će se info sastanak vezan uz pohod na Triglav 13. - 16. kolovoza. Pohvala svima koji treniraju za uspon: danas trojac (Željac, Beba, Davor Buda Zen) u smjeru Pionir-Prekrižje, Vlado i ekipa po Mrzljaku, Čevo... da bi reč rekla!
Objavljeno 08 Aug 2010 - Roberta Radović
Dan pobjede i domovinske zahvalnosti na Risnjaku!
Bio je to idealan dan za planinarenje iako su nam kišni oblaci namigivali sa svih strana. Naša putanja odolijevala je kišnim kapima. Iz smjera Crnog luga kraj sjedišta Nacionalnog parka "Risnjak" ekipa zaštitara prirode i extrema (Mihaela, Siniša, Iva, Velimir, Monika, Dino, Željac, Beba) krenula je obilježiti Dan pobjede i domovinske zahvalnosti usponom na vrh Risnjaka 1528 mnv. Ritam uspona bio je i više nego izvrstan i nakon nešto manje od tri sata planinarenja ugodnom stazom stigli smo do doma, a onda još malo napora ... i eto nas na vrhu. Drugi dio extrema planinario je na Ivančici, a sve u sklopu priprema za skorašnji uspon na Triglav.
Objavljeno 06 Aug 2010 - Roberta Radović
Izvor Mure
Nacionalni park Hohe Tauern u Austriji skriva i otkriva mnoge prirodne dragulje: jedan od njih je i izvor Mure. U ponedjeljak 2. kolovoza je u organizaciji JU za zaštitu prirode Međimurske županije i Digitel televizije uz planinarsku potporu našeg kluba vesela ekipa doplaninarila do izvora Mure.... Extremi, svakako ćemo se vratiti u tu čaroliju i sklad plavog-zelenila i zelenog plavetnila.Objavljeno 04 Aug 2010 - Roberta Radović
Paraglajding - prvi let
Ponosni smo. Mi Extremi. Naš dragi član, Franz, uspio je i realizirao svoj ovogodišnji extremni cilj i let: u paraglajdingu! Čestitamo Franz! A kako je to izgledalo ... "desna komanda i šprint" pogledajte na videu...

http://www.youtube.com/watch?v=dZSwt02W-Ec
Objavljeno 26 Jul 2010 - Roberta Radović

<< Prethodni 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 Sljedeći >>

Content Management Powered by CuteNews