Proljetno jedrenje
U srijedu 9. ožujka održana je redovna izvještajna Skupština planinarskog kluba "Extrem" na kojoj su prihvaćeni izvještaji o radu kluba te financijskom stanju za prošlu godinu.Donijeti su i zaključci te odluke za rad kluba u 2011-toj godini. Jedna od najzanimljivijih aktivnosti je najava odlaska članova kluba na trekking u Nepal, u jesenskom periodu godine. Bliža aktivnost na koju su pozvani i Extremi je i proljetno jedrenje koje organizira udruga "Mirno more" iz Čakovca u terminu od 9 - 13. travnja. Cijena je 999 kuna po osobi (u što su uključeni svi troškovi vezani za brod: najam, čišćenje, vezovi, nafta, skiper) plus trošak prijevoza autobusom 300 kuna. Polazak je iz ACI marine Kremik pokraj Primoštena. Prijave i dodatne informacije o ovom izletu mogu se dobiti na www.mirnomore.hr ili direktno od predsjednika udruge "Mirno more" (kruno.varga@gmail.com).

Objavljeno 10 Mar 2011 - Roberta Radović
9. ožujak - izvještajna Skupština pk Extrem
Podsjetnik svim extremima: večeras u 19.30 sati u prostoru kluba održat će se redovna izvještajna Skupština uz pregled prošlogodišnjih aktivnosti i financijsko izvješće o radu kluba. Pozvani ste svi doći i sudjelovati u kreiranju ovogodišnjih planova aktivnosti rada kluba. Vidimo se!
Objavljeno 09 Mar 2011 - Roberta Radović
Zimski uspon Komna
Zimski uspon na Komnu i Bogatinsko sedlo (Vratca) 1803 m izvela je četveročlana ekipa (Tatjana, Badema, Daniel, Kruno) u dvodnevnom izletu 5. i 6. ožujka. Vrijeme idealno, timski duh ekipe na nivou. U nastavku par slikica na uvid svima koji nisu mogli biti učesnici ove zimske čarolije...

Cijeli tekst •
Objavljeno 09 Mar 2011 - Roberta Radović
Mura i Drava su nas nagradile!
Mali istraživački trio (Lidija, Božo, Beba) na pohodu od Kotoribe do ušća Mure u Dravu nagrađen je čarolijama boja, oblika i životinjskog svijeta. Naša HRVATSKA AMAZONA otkrivala nam se postepeno, korak po korak...

Cijeli tekst •
Objavljeno 07 Mar 2011 - Roberta Radović
Darko Berljak u Murskom Središću
Extremi, Bundeki nas pozivaju na edukativno druženje s Darkom Berljakom. Bit će i prezentacija dva video zapisa: "15 godina u 15 minuta" te film o HGSS-a. Kamo se treba uputiti i kada? U ponedjeljak 7. ožujka u učionicu biologije (drugi kat) u 19 sati u OŠ Mursko Središće.
Objavljeno 03 Mar 2011 - Roberta Radović
Kotoriba - ušće Mure
Fašensku nedjelju (6. ožujka) provedite u maloj istraživačkoj pustolovini.
Pješačimo od Kotoribe uz rijeku Muru, pa sve do samog ušća Mure u Dravu. Goran Šafarek ovo je područje nazvao "HRVATSKA AMAZONA". Ako se pitate zašto, pridružite se maloj extremnoj družini i zasigurno ćete dobiti i više nego odgovor na vašu nedoumicu. Pokret je u 9.00 sati ispred hotela "Park". Planirajte cjelodnevnu riječnu ekspediciju koju će voditi Božo. Oprema: planinarska (može i badek, jer neki najavljuju kupanje "do pasa").Za slučaj susreta s mursko-dravskim nemanima dobrodošle su i fašanske maske...!

Objavljeno 03 Mar 2011 - Roberta Radović
Izlet na Komnu


Neki od vas su možda prepoznali vrh s gornje slike. A vi koji niste imate priliku uskoro vidjeti ga i osvojiti na zimskom usponu! Pozivamo vas na dvodnevno druženje i izlet na Komnu - točnije: Komna 1520 m - Lanževica 2003 m (Julijske Alpe), u dane nadolazećeg vikenda (subota i nedjelja, 5. i 6. ožujka). Više o izletu saznajte sutra na extremnoj družbi i sastanku članova Kluba.
Objavljeno 01 Mar 2011 - Roberta Radović
BJELOLASICA 1534m, zimski pohod
Extremi su ove nedjelje (27. veljače) guštali u zimskom pohodu na vrh Bjelolasice (Kula 1534 m). Foto zapisi govore više od riječi... Snježnoj idili su svjedočili: Božo, Željac, Kruno, Kristijan, Dajana, Armin, Badema, Sanja.Objavljeno 28 Feb 2011 - Roberta Radović
Veliki Snežnik 1796 m
HPD "MIV" Varaždin organizira izlet i zimski uspon na Veliki Snežnik 1796m u nedjelju 20. ožujka. Snežnik je gora na jugo-zapadu Slovenije. Planinarski put spada u kategoriju nezahtjevnih puteva. S vrha se vide Julijske Alpe s Triglavom, planine Istre, Medvednica, Ivančica, Klek, Dolomiti i dr. Za izlet se preporučuje standardna zimska planinarska oprema: zimska odjeća i obuća (cepin, dereze - žabice), rezervna kapa i rukavice, sunčane naočale. Visinska razlika planinarenja je oko 600 m, a predviđeno vrijeme za uspon i silazak je oko 6 do 7 sati. Na vrhu se nalazi sklonište/koča "Draga Karolina" koja je vikendom otvorena i dobro opskrbljena hranom i pićem. Polazak je iz Varaždina u 5.00 sati s parkirališta hotela "Turist". Sve dodatne informacije možete dobiti na druženju Extrema u srijedu ili direktno od članova HPD "MIV" Varaždin (vodič D. Stupar 091 5532-325).
Objavljeno 25 Feb 2011 - Roberta Radović
Uz planine i duhovni napredak!
Extremi, prijatelji iz planinarskog društva HPD "Međimurje" pozivaju na druženje uz predavanje i promociju istoimene knjige „Vivere est admirare – Živjeti znači diviti se”, autora vlč. Blaža Tote. Svećenik, alpinist, duhovnik i veliki ljubitelj planina i prirode, ... veća pozivnica doista ne treba. Svi koji želite uz planine osjetiti i dio duhovnog napretka, kako kažu planinari iz HPD "Međimurje", dođite u "Dom amatera - ČAK" u ponedjeljak 14. veljače. Družba počinje u 20.00 sati.

Objavljeno 08 Feb 2011 - Roberta Radović

<< Prethodni 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 Sljedeći >>

Content Management Powered by CuteNews