U potrazi za svježinom...
Proteklog smo vikenda potražili svježinu na raznim lokacijama: u Italiji na vrhu Montaža 2753 mnv (Badema), uz Vranjački slap i Slapnicu (Božo), na Kamniškom sedlu 1864 mnv (Tomica, Matija, Vesna, Sanja, Beba), na vrhu Brane 2253 mnv (Željac)... a prema tome kakve su meteo najave, trebat će nam sjećanje na alpsku svježinu kroz čitav ovaj zagrijani i vrući tjedan. U nastavku rashladimo se uz par foto zapisa iz Logarske doline gdje smo pri silasku s Kamniškog sedla sreli i grupu vrlo aktivnih i veselih planinara iz pd "Prelog". Uživajmo u prirodi i planinarskim aktivnostima svi!

Cijeli tekst •
Objavljeno 22 Aug 2011 - Roberta Radović
Podevčevo_Čevo_Pusta Bela
Ovotjedni četvrtak - poslijepodne ko stvoren za odlazak na laganini šetnicu smjerom Podevčevo_Čevo_Pusta Bela. U Međimurju vrućina i sparina, na Čevu povjetarac i svježina. Zahvaljujemo Perici i Jurici, penjačima iz planinarskog kluba "Vertikal" na susretljivosti (šifra: Pusta Bela). Uživajmo svi u sutrašnjoj nedjelji i novim planinarskim te penjačkim izazovima ma gdje bili!

Objavljeno 20 Aug 2011 - Roberta Radović
Weisspitze 3300 mnv
Tradicionalno krajem kolovoza HPD "Međimurje" poziva planinariti na uvijek čarobne vrhove Austrije: ovog puta je na redu Weisspitze 3300 mnv. Autobus s radosnom družinom planinara kreće u subotu 27. kolovoza u 4.00 sata ispred hotela "Park" u Čakovcu. Izlet je dvodnevni, a potrebna oprema je standarno planinarska za visoko gorje.
Svi ostali detalji i prijave mogu se dobiti do 25. kolovoza kod Anđelka Borkovića (mob 098 55 33 63) ili www.hpd-medjimurje.hr te na sastancima planinara HPD "Međimurje" (svaki ponedjeljak u 20 h, dom amatera (ČAK). Preporučujemo, i kak bi vodič ovog izleta, naš dragi planinar Angel rekel: "Naj si premišluvati, hodi z nami, nau ti žal!"

Objavljeno 19 Aug 2011 - Roberta Radović
Extremno ljeto
Extremno ljeto prolazi ... extremno! Daniel ispedalirao 728 km u 8 dana i u tom svom sjajnom pohodu osvojio najviši vrh otoka Raba - Kamenjar 408 m/nm. Biciklom dakako! Božo - otišao na kavicu na vrh Triglava smjerom Aljažov dom - Čez Prag. Nastavite niz... na extremnoj družbi u srijedu 17. kolovoza s početkom u 19.30 sati na terasi Littere u Čakovcu.
Objavljeno 16 Aug 2011 - Roberta Radović
Zaplivajmo zajedno u Poreču!
Festival plivanja u Poreču i ove će se godine održati u danima prvog rujanskog vikenda: točnije 3. i 4. rujna. Pozvani ste sudjelovati i svi vi ljubitelji mora, plivanja, ronjenja... te drugih sportova u, i na moru.
“Extremi” tradicionalno i ove godine idu po svoje “porečke delfine” brončanog, srebrnog ili zlatnog sjaja. Bit će i drugih zanimljivosti: profesionalni plivači će se ogledati na Cro-cup Hrvatske u daljinskom plivanju, a jedriličari će pokazati svoja znanja i vještine u kupu Istarske županije u klasi OPTIMIST. Porečki se plivački festival na moru održava 11-tu godinu za redom, a nastao je iz suradnje s mađarskom županijom Somogy i gradom Šiofokom na jezeru Balaton te se i ove godine očekuje znatan broj mađarskih plivača rekreativaca. Rekreativci startaju u subotu u vremenu od 9 do 15 sati. Kotizacija iznosi 35,00 kn, a svaki sudionik dobiva majicu, medalju i obrok. Više o maratonu saznajte na www.poreckidelfin.com, ili od dosadašnjih extremnih učesnika (Badema, Cico, Lili, Željac, Beba...)... i vidimo se u Poreču!
Objavljeno 13 Aug 2011 - Roberta Radović
Extremi biciklom po Mađarskoj
Bicikli su nama extremima vjerni prijatelji. Ovog puta su nas odveli na put po Mađarskoj. U dane proteklog "produženog" vikenda (Valerija, Božo, Robi i Željac) posjetili su Keszthely, špilju u Tapolci, popeli se na najvulkansko brdo 438m high Badacsony, biciklima obišli poluotok Tihany i Balatonfüred, vidjeli geološki park slikovitu Hegyestű , kupali se u jezeru ..........Eto i par foto zapisa s tog veselog mađarskog pohoda:
Cijeli tekst •
Objavljeno 09 Aug 2011 - Roberta Radović
Tak je bilo... na PUSTINJAMA!
Tijekom mjeseca srpnja u izložbenom prostoru čakovečkog Centra za kulturu mogla se razgledati foto izložba s tematikom "Pustinje" autora Stipe Božića svjetski poznatog alpiniste. Osim CZK domaćini na otvaranju izložbe bili su i PD "Bundek", HPD "Međimurje" i PK "Extrem". U nastavku par detalja sa same svečanosti otvaranja izložbe (hvala planinaru Angelu koji nam je ustupio fotografije):
Cijeli tekst •
Objavljeno 07 Aug 2011 - Roberta Radović
Mursko-dravski amazonci!
Extremi ne miruju. Istražuju. Posljednji srpanjski vikend obilježen je pohodom na Veliki Pažut koji će mnoge podsjetiti na područje Amazone.
Cijeli tekst •
Objavljeno 07 Aug 2011 - Roberta Radović
Foto mozaik s Chamonixa!
U srijedu smo na internoj družbi Extrema odgledali prvu foto prezentaciju trekkinga naših kolega planinara po Chamonixu. Pogledajte u nastavku izvadak iz obilja prekrasnih "razglednica" iz Francuske:Cijeli tekst •
Objavljeno 21 Jul 2011 - Roberta Radović
8. Panonski maraton - Svi na bicikle!
Extremi (a posebno vi koji biciklirate) pozvani ste u nedjelju 24. srpnja doći vidjeti ili učestvovati na utrkama 8. Panonskog maratona triju država sa startom u Toplicama Sveti Martin. Možete odabrati sudjelovanje na Velikom, Srednjem, MTB Halicanum ili Malom obiteljskom biciklističkom maratonu.
Više informacija saznajte od domaćina i organizatora BK Mura Avantura (www.bk-muraavantura.com). Sudionike maratona očekuje obrok, medalja, besplatno kupanje u Toplicama, okrijepa na stazi te sudjelovanje u izvlačenju nagrada kao što su bicikl ili vikend u Toplicama Sveti Martin. Krećite se, biciklirajte i uživajte u prirodi!

Objavljeno 20 Jul 2011 - Roberta Radović

<< Prethodni 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 Sljedeći >>

Content Management Powered by CuteNews