Extremno ljeto
Extremno ljeto prolazi ... extremno! Daniel ispedalirao 728 km u 8 dana i u tom svom sjajnom pohodu osvojio najviši vrh otoka Raba - Kamenjar 408 m/nm. Biciklom dakako! Božo - otišao na kavicu na vrh Triglava smjerom Aljažov dom - Čez Prag. Nastavite niz... na extremnoj družbi u srijedu 17. kolovoza s početkom u 19.30 sati na terasi Littere u Čakovcu.
Objavljeno 16 Aug 2011 - Roberta Radović
Zaplivajmo zajedno u Poreču!
Festival plivanja u Poreču i ove će se godine održati u danima prvog rujanskog vikenda: točnije 3. i 4. rujna. Pozvani ste sudjelovati i svi vi ljubitelji mora, plivanja, ronjenja... te drugih sportova u, i na moru.
“Extremi” tradicionalno i ove godine idu po svoje “porečke delfine” brončanog, srebrnog ili zlatnog sjaja. Bit će i drugih zanimljivosti: profesionalni plivači će se ogledati na Cro-cup Hrvatske u daljinskom plivanju, a jedriličari će pokazati svoja znanja i vještine u kupu Istarske županije u klasi OPTIMIST. Porečki se plivački festival na moru održava 11-tu godinu za redom, a nastao je iz suradnje s mađarskom županijom Somogy i gradom Šiofokom na jezeru Balaton te se i ove godine očekuje znatan broj mađarskih plivača rekreativaca. Rekreativci startaju u subotu u vremenu od 9 do 15 sati. Kotizacija iznosi 35,00 kn, a svaki sudionik dobiva majicu, medalju i obrok. Više o maratonu saznajte na www.poreckidelfin.com, ili od dosadašnjih extremnih učesnika (Badema, Cico, Lili, Željac, Beba...)... i vidimo se u Poreču!
Objavljeno 13 Aug 2011 - Roberta Radović
Extremi biciklom po Mađarskoj
Bicikli su nama extremima vjerni prijatelji. Ovog puta su nas odveli na put po Mađarskoj. U dane proteklog "produženog" vikenda (Valerija, Božo, Robi i Željac) posjetili su Keszthely, špilju u Tapolci, popeli se na najvulkansko brdo 438m high Badacsony, biciklima obišli poluotok Tihany i Balatonfüred, vidjeli geološki park slikovitu Hegyestű , kupali se u jezeru ..........Eto i par foto zapisa s tog veselog mađarskog pohoda:
Cijeli tekst •
Objavljeno 09 Aug 2011 - Roberta Radović
Tak je bilo... na PUSTINJAMA!
Tijekom mjeseca srpnja u izložbenom prostoru čakovečkog Centra za kulturu mogla se razgledati foto izložba s tematikom "Pustinje" autora Stipe Božića svjetski poznatog alpiniste. Osim CZK domaćini na otvaranju izložbe bili su i PD "Bundek", HPD "Međimurje" i PK "Extrem". U nastavku par detalja sa same svečanosti otvaranja izložbe (hvala planinaru Angelu koji nam je ustupio fotografije):
Cijeli tekst •
Objavljeno 07 Aug 2011 - Roberta Radović
Mursko-dravski amazonci!
Extremi ne miruju. Istražuju. Posljednji srpanjski vikend obilježen je pohodom na Veliki Pažut koji će mnoge podsjetiti na područje Amazone.
Cijeli tekst •
Objavljeno 07 Aug 2011 - Roberta Radović
Foto mozaik s Chamonixa!
U srijedu smo na internoj družbi Extrema odgledali prvu foto prezentaciju trekkinga naših kolega planinara po Chamonixu. Pogledajte u nastavku izvadak iz obilja prekrasnih "razglednica" iz Francuske:Cijeli tekst •
Objavljeno 21 Jul 2011 - Roberta Radović
8. Panonski maraton - Svi na bicikle!
Extremi (a posebno vi koji biciklirate) pozvani ste u nedjelju 24. srpnja doći vidjeti ili učestvovati na utrkama 8. Panonskog maratona triju država sa startom u Toplicama Sveti Martin. Možete odabrati sudjelovanje na Velikom, Srednjem, MTB Halicanum ili Malom obiteljskom biciklističkom maratonu.
Više informacija saznajte od domaćina i organizatora BK Mura Avantura (www.bk-muraavantura.com). Sudionike maratona očekuje obrok, medalja, besplatno kupanje u Toplicama, okrijepa na stazi te sudjelovanje u izvlačenju nagrada kao što su bicikl ili vikend u Toplicama Sveti Martin. Krećite se, biciklirajte i uživajte u prirodi!

Objavljeno 20 Jul 2011 - Roberta Radović
A sada... smjer Chamonix!
Noćas u 4.00 ure su extremi u suradnji s pd "Bundek" krenuli u smjeru Chamonixa. Osmeročlana ekipa (osmjesima putnika zabilježenih na startu pridružili su se još Danijel i Božo), u slijedećim će danima biti na trekkingu u prekrasnom krajobrazu Chamonixa, jednom od ponajljepših svjetskih centara extremnih sportova. Ovim putovanje u smjeru Francuske postaje može se reći za naš klub tradicionalno, jer su extremni i prošlog ljeta uživali u alpskoj svježini i blizini Mt. Blanca. Sretan im put, boravak i povratak!

Objavljeno 14 Jul 2011 - Roberta Radović
Noćni uspon 8. srpnja - Ivančica
Radosna družina Extrema (Valerija, Sanja, Robi, Božo, Danijel, Željac, Beba) osmog je srpnja pohodila dragu nam Ivančicu kroz noćni uspon smjerom Mrzljaka. Hvala svima extremnima koji su ovu noć učinili čudesnom, raspjevanom i nezaboravnom! U nastavku par detalja s uspona:

Cijeli tekst •
Objavljeno 09 Jul 2011 - Roberta Radović
Bukovniško jezero - Mureck
U organizaciji Javne ustanove za zaštitu prirode Međimurske županije u četvrtak 7. srpnja organiziran je jednodnevni studijski put za predstavnike općina s kojima Ustanova surađuje (Nedelišće i Podturen). Program puta uključio je obilazak Bukovniškog jezera u Sloveniji, obilazak mlina na Muri kod Murecka u Austriji, te razgled projekta revitalizacije staništa uz Muru. Pogledajte foto sažetak ovog edukativnog putovanja na kojem su sudjelovali i članovi našeg kluba:

Cijeli tekst •
Objavljeno 07 Jul 2011 - Roberta Radović

<< Prethodni 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 Sljedeći >>

Content Management Powered by CuteNews