Extremne družbe srijedom - na SRC "Mladost" Čakovec
Daje se na znanje svim članovima i prijateljima našeg kluba da će se redoviti tjedni sastanci odnosno extremne družbe, od ove srijede 14. rujna nadalje, održavati u prostoru kluba na SRC-u "Mladost" u Čakovcu. Vrijeme okupljanja ostaje isto: 19.30 sati. Dakle, vidimo se ove srijede na stadionu.

Objavljeno 12 Sep 2011 - Roberta Radović
Na Sljeme, na Sljeme, Sljeme...
Nedjelju smo (mi neki "extremni)" proveli na Sljemenu. Puntjarka - vrh, lagana šetnica... laganini uspon...a bilo je u stilu: sparina, težina, vedrina. Pravo izletište za Zagrepčane. Nama malo fali pogleda, i vrhova...ali sve u svemu, bilo nam je fajno! Vesela ekipa u sastavu Ema, Ana, Davor, Željac i Beba, guštala je u ovoj rujanskoj nedjelji u kojoj smo uz Velebitsko pivo kovali planove via Jadran i Velebit...

Cijeli tekst •
Objavljeno 11 Sep 2011 - Roberta Radović
Foto zapisi s Weisspitze 3300 mnv
A Božo je donio i svježe foto zapise s Weisspitze, izleta koji je organiziralo HPD "Međimurje". Fotografije govore više od riječi:

Cijeli tekst •
Objavljeno 10 Sep 2011 - Roberta Radović
Triglavsko druženje
Triglav je uvijek poseban doživljaj. I kad čovjek krene ka njegovu vrhu sam, nikad nije sam. Jer putem sreće pustolovne planinare, neobičan svijet bilja i životinja, čudesne oblike prirode... U nastavku pogledajte par zapisa koje je pri usponu na vrh Triglava ovog ljeta zabilježio Božo, jedan od naših najaktivnijih planinara.

Cijeli tekst •
Objavljeno 10 Sep 2011 - Roberta Radović
Extremno druženje - srijeda sedmog rujna
Extremi i prijatelji našeg kluba pozvani ste doći ove srijede (7. rujna) na još jedno ljetno druženje na terasi cafe bara "Littera" u Čakovcu. Okupljanje ljubitelja prirode i planina, zdravog načina življenja i extremnih sportova započinje u 19.30 sati. Posebno su pozvani doći naši učesnici rekreativnog plivačkog maratona "Porečki delfin 2011" da nam prenesu svoje impresije s tog izleta. Dogovaramo se i za ostale rujanske aktivnosti unutar kluba.

Objavljeno 04 Sep 2011 - Roberta Radović
Trka preživljavanja
Sportska organizacija "Wild Serbia" iz Valjeva krajem ovog mjeseca odnosno u dane vikenda od 23. do 25. rujna organizira "TRKU PREŽIVLJAVANJA". Više informacija o samoj trci, foto zapise dosada održanih trka te iskustva natjecatelja možete razgledati na zanimljivoj internet adresi: www.wildserbia.com/adventureraces/. Prijave su već započele, a ove se godine očekuje oko 400 učesnika s područja balkanskih zemalja. Svi vi pustolovnog duha, željni avanture pozvani ste prije svega informirati se o "TRCI PREŽIVLJAVANJA". Ako se pak prepoznajete kao natjecatelj, požurite se prijaviti!

Objavljeno 02 Sep 2011 - Roberta Radović
Extremna družba u srijedu 31. kolovoza
Extremi i prijatelji našeg kluba pozvani ste da posljednji dan mjeseca kolovoza (srijeda 31. 08.) zapečatite extremnim druženjem na terasi Littere u Čakovcu s početkom u 19.30 sati. Teme i dileme o kojima ćete moći prozboriti: impresije i foto zabilješke s uspona na Weisspitze 3300 mnv, izleti, predavanja i planovi za rujan, listopad... a tko želi može se još i učlaniti još za tekuću godinu (članarina 50,00 kn + 5 kn iskaznica - ako je potrebna). Dobro došli svi!
Objavljeno 30 Aug 2011 - Roberta Radović
U potrazi za svježinom...
Proteklog smo vikenda potražili svježinu na raznim lokacijama: u Italiji na vrhu Montaža 2753 mnv (Badema), uz Vranjački slap i Slapnicu (Božo), na Kamniškom sedlu 1864 mnv (Tomica, Matija, Vesna, Sanja, Beba), na vrhu Brane 2253 mnv (Željac)... a prema tome kakve su meteo najave, trebat će nam sjećanje na alpsku svježinu kroz čitav ovaj zagrijani i vrući tjedan. U nastavku rashladimo se uz par foto zapisa iz Logarske doline gdje smo pri silasku s Kamniškog sedla sreli i grupu vrlo aktivnih i veselih planinara iz pd "Prelog". Uživajmo u prirodi i planinarskim aktivnostima svi!

Cijeli tekst •
Objavljeno 22 Aug 2011 - Roberta Radović
Podevčevo_Čevo_Pusta Bela
Ovotjedni četvrtak - poslijepodne ko stvoren za odlazak na laganini šetnicu smjerom Podevčevo_Čevo_Pusta Bela. U Međimurju vrućina i sparina, na Čevu povjetarac i svježina. Zahvaljujemo Perici i Jurici, penjačima iz planinarskog kluba "Vertikal" na susretljivosti (šifra: Pusta Bela). Uživajmo svi u sutrašnjoj nedjelji i novim planinarskim te penjačkim izazovima ma gdje bili!

Objavljeno 20 Aug 2011 - Roberta Radović
Weisspitze 3300 mnv
Tradicionalno krajem kolovoza HPD "Međimurje" poziva planinariti na uvijek čarobne vrhove Austrije: ovog puta je na redu Weisspitze 3300 mnv. Autobus s radosnom družinom planinara kreće u subotu 27. kolovoza u 4.00 sata ispred hotela "Park" u Čakovcu. Izlet je dvodnevni, a potrebna oprema je standarno planinarska za visoko gorje.
Svi ostali detalji i prijave mogu se dobiti do 25. kolovoza kod Anđelka Borkovića (mob 098 55 33 63) ili www.hpd-medjimurje.hr te na sastancima planinara HPD "Međimurje" (svaki ponedjeljak u 20 h, dom amatera (ČAK). Preporučujemo, i kak bi vodič ovog izleta, naš dragi planinar Angel rekel: "Naj si premišluvati, hodi z nami, nau ti žal!"

Objavljeno 19 Aug 2011 - Roberta Radović

<< Prethodni 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 Sljedeći >>

Content Management Powered by CuteNews