Sretan Božić i Nova godina!
Objavljeno 22 Dec 2011 - Roberta Radović
Noćni uspon - Ivanščica 31. prosinca
31. prosinca ide se na noćni uspon na Ivanščicu. Novu godinu dočekujemo na vrhu. Dogovor za izlet, slijedeće srijede na extremnoj družbi u prostoru kluba. Druga extremna ekipa planira pohod i doček Nove na vrhu Triglava u suradnji s planinarima iz Ivanca i Ludbrega. Dobro došli u obje ekipe svi!
Objavljeno 21 Dec 2011 - Roberta Radović
TAJNA FLORA IVANŠČICE


Mnogo smo puta bili na Ivančici. Mi planinari, mi Extremi. Uživali u njezinim čarima, krajolicima, bojama, mirisima... A kako sve to izgleda kroz oko stručnjaka i velikog poznavatelja flore, pogledajte na predavanju u Lepoglavi. Mnogi od nas vidjeli smo "TAJNU FLORU IVANŠČICE" u Čakovcu krajem prošle godine. Vrijedi ponovo vidjeti i doživjeti svu tu cvjetnu raskoš, kraj koje prolazimo, s više ili manje emocija, znanja i zapažanja.
Objavljeno 21 Dec 2011 - Roberta Radović
Zimska idila
Zimskoj idili mnogi su jučer (18. prosinca) svjedočili svojim bivanjem na Ivančici. I extremne duše upijale su raskoš zimskih boja i sjaja: Željac, Davor, Robi, Božo, Vesna, Nina, Simona i Beba. Borovi su odjenuli blagdanske plesne haljinice. U domu - jedno od ponajboljih crno kuhanih vina ovdašnjih krajeva...
Cijeli tekst •
Objavljeno 20 Dec 2011 - Roberta Radović
Ravna gora - POTKOVA
Potkova je u mnogim narodima simbol sreće. I naš izlet po Ravnoj gori 4. prosinca - u smjeru POTKOVE bio je u znaku sretnog dana: sunce, prekrasne kasno-jesenje boje šume... vesela družina (Armin, Sanja, Željac, Beba). Foto zapisi govore više od riječi...
Cijeli tekst •
Objavljeno 20 Dec 2011 - Roberta Radović
Najavljujemo - Pohod ob Muri 2012
Nedjelju 29. siječnja rezervirajte za "Pohod ob Muri 2012" u Radencima. Domaćin pohoda će biti Javni zavod Krajinski park Goričko (GRAD, Slovenija), a okupit će brojne zaštitare i ljubitelje prirode. Podsjetimo se: naš je klub bio učesnik ovogodišnjeg pohoda koji je organizirala Javna ustanova za zaštitu prirode Međimurske županije, što je i zabilježeno TV kamerom i prigodnom dokumentarnom reportažom. Družimo se u prirodi, za prirodu i slijedeće godine! Prijevoz iz Međimurja za Radence bit će organiziran, a o svim detaljima pohoda pravovremeno ćete biti informirani.
Objavljeno 27 Nov 2011 - Roberta Radović
Predavanje "MOJA PRIČA O NEPALU"
Extremi, prijatelji kluba i ljubitelji prirode, pozvani ste na još jedno putovanje.
Putuje se u Nepal, u petak 2. prosinca s početkom u 18.30 sati. Sonja Vršić održat će multimedijalno predavanje "NEPAL, ANNAPURNA CIRCUIT 2011. /Moja priča o Nepalu", u prostoru OŠ Mursko Središće (blagovaonica). Sonja je u listopadu boravila u toj himalajskoj zemlji, kao članica male četveročlane međimurske ekspedicije. S nama će podijeliti svoja zapažanja i impresije o svom prvom susretu s tom dalekom zemljom i doživljajima na 16-dnevnom trekkingu stazama Annapurna Circuit. Domaćin predavanja je HPD "Bundek" čiji je Sonja član i predsjednica. Svakako preporučujemo doći i ponovo zaploviti u još jedan, vjerujemo i više nego zanimljiv prikaz nepalskih krajeva.

Objavljeno 23 Nov 2011 - Roberta Radović
Extremna družba u Varaždinu
Informacija za sve članove kluba: u srijedu 23. studenog neće se održati redovno "extremno" okupljanje u prostoru kluba, već se umjesto toga ide u Varaždin na planinarski tjedan. Program i detalje, pogledajte u prijašnjim vijestima na stranicama.
Objavljeno 21 Nov 2011 - Roberta Radović
Ivančice nikad dosta...
Zanimljiv datum: 20.11.2011. Dal' zbog poretka brojki ili tek slučaja, vesela ekipa Extrema okupila se te nedjelje planinareći i biciklirajući po putima Ivančice. U nastavku pogledajte nekoliko foto razloga zašto nam Ivančice nikad nije dosta i zašto uvijek iznova otkrivamo njezina nova lica..
Cijeli tekst •
Objavljeno 21 Nov 2011 - Roberta Radović
55. Planinarski tjedan u Varaždinu
Tradicionalno posljednji tjedan mjeseca studenog u Varaždinu je rezerviran za planinarsko okupljanje. Tako je i ove godine: u organizaciji PD "Ravna gora" održat će se 55. Planinarski tjedan. Program je kao i uvijek atraktivan. Extremi (tradicionalno dakako) pohode predavanje moderatora Viki Grošelja. Preporučujemo i priču s Aljaske, a najbolje bi bilo kad bi imali dovoljno vremena za posjetiti sve programe. Družimo se i vidimo u Varaždinu! ... program pogledajte u nastavku...
Cijeli tekst •
Objavljeno 19 Nov 2011 - Roberta Radović

<< Prethodni 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 Sljedeći >>

Content Management Powered by CuteNews