Zajedničko putovanje!
Zajedno: sve sami pustolovi, putnici, prirodnjaci...slika govori više od riječi.
(foto: Nenad Kovačić, www.moja-putovanja.com)bonus plus na adresi:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.313026345455849.71746.220667978025020&type=3
Objavljeno 16 Jun 2012 - Roberta Radović
Rostuhar u Čakovcu!
Putujte!

http://www.youtube.com/watch?v=2VUW00GznYk&feature=g-all-u
Objavljeno 15 Jun 2012 - Roberta Radović
Degustacija slobode - čista delikatesa!
Promocija knjige Davora Rostuhara bila je čista delikatesa! Raskoš fotografija poput bogatog švedskog stola. Govornik: jedan i jedini. Hvala Davoru, Litteri i svim dragim ljubiteljima prirode koji su s nama Extremima putovali kroz ovu jedinstvenu priču u Čakovcu, 13. lipnja.

Cijeli tekst •
Objavljeno 15 Jun 2012 - Roberta Radović
Put pod noge! Pravac "Degustacija slobode"


Tražite li pustolovinu krenite u srijedu 13. lipnja na kratak put. Destinacija: dvorana caffe bara "Littera" Čakovec. U 20.00 sati po srednjoeuropskom ljetnom vremenu očekuje vas Davor Rostuhar koji će predstaviti svoju novu knjigu "Degustacija slobode - Zašto putujemo i kako time mijenjamo svijet". Degustirat će se i multimedijalni slikovni sažetak Rostuharovog prošlogodišnjeg motociklističkog istraživanja Afrike. Rezervacije za Litteru nisu potrebne. Karta za ulaz je vaš osmijeh i dobra volja. Stoga, svi put pod noge i pravac "Degustacija slobode".
Cijeli tekst •
Objavljeno 11 Jun 2012 - Roberta Radović
U subotu preporučujemo družbu s likovnjacima
Prošetajte čakovečkim parkom ove subote 9. lipnja. Učesnici humanitarne likovne kolonije okupirat će Perivoj Zrinskih uz demonstraciju tehnika crtanja i slikanja. Hrvatske likovne stvaratelje okupila je policijska udruga "IPA MEĐIMURJE" promovirajući time projekat podizanja spomen-parka IPA Centra međimurske policije u Gornjem Kuršancu. Organizacijsku potporu akciji daje i Udruga za promicanje kulture i kreativnog izražavanja "VenoArt" te Turistička zajednica Grada Čakovca. "IPA MEĐIMURJE" krajem godine organizirat će aukcijsku prodaju nastalih umjetničkih djela, s ciljem prikupljanja donacija za spomen-centar. A vaš dolazak na šetnice našeg gradskog parka bit će također hvalevrijedna potpora slikarima - humanitarcima i cjelokupnoj akciji.

Objavljeno 05 Jun 2012 - Roberta Radović
U srijedu - Extremna svježina!
Planinarski klub “Extrem” kao dugogodišnji aktivni promotor extremnih sportova poziva članove i sve prijatelje Kluba na promociju filmskog uratka “POL – POL”, koji objedinjuje sve čari snowboardinga. Moderator večeri bit će snowboard ekipa filmskog studia "Reci Da Cinema" iz Međimurja uz potporu vinarije “Štampar”. S radošću vas očekujemo u čakovečkom cafe baru “Littera” u srijedu 6. lipnja s početkom u 20.00 sati. Slobodno mogu ući svi koje vole prirodu, sport i društvo!

Napomena:
"Izvrsna mješavina rekreacije, stila života i zabave, to je snowboarding!",
jednoglasno potvrđuju sljedbenici tog extremnog sporta. Dođite i provjerite ispravnost navoda! I ne brinite: meteorološko izvješće za srijedu 06.06. u 20.00 sati glasi: – Extremna svježina!

Redatelj filma Denis Perčić ustupio nam je nekoliko foto zabilješki sa snimanja filmskih kadrova:
Cijeli tekst •
Objavljeno 04 Jun 2012 - Roberta Radović
Utrka grada Čakovca
Podsjećamo sve članove kluba da se bliži dan Utrke grada Čakovca na kojoj tradicionalno sudjelujemo. Utrka je humanitarnog karaktera, a prijaviti se možete na e-mail organizatora atletskog kluba "Međimurje" (akm@ck.t-com.hr) ili u uredu Turističke zajednice grada Čakovca. Dan "gradskog" trčanja je srijeda 30. svibnja, a trke započinju u 18.00 sati. Svi ste pozvani doći dati potporu trci, aktivnim trčanjem ili angažiranim bodrenjem trkača u publici. Vidimo se na trci. Napomena za članove kluba Extrem: kako je dio članova kluba vrlo aktivno uključen u trku, sastanka u srijedu neće biti na stadionu i prostoru kluba. Vidimo se u gradu na trci!
Objavljeno 25 May 2012 - Roberta Radović
DEGUSTACIJA SLOBODE ... i u Čakovcu!
"DEGUSTACIJA SLOBODE" nova je knjiga autora Davora Rostuhara koja nudi odgovore na brojne nedoumice: zašto putujemo i kako nas putovanja mijenjaju, koja je razlika između putnika i turista, kako smanjiti troškove putovanja a istovremeno putovati kvalitetnije, tko su putnici novog doba ... Knjiga se od 17. svibnja nalazi u prodaji, a moći ćete je nabaviti i uz potpis autora na multimedijalnoj prezentaciji kojoj će biti domaćin planinarski klub "Extrem" i cafe bar "Littera".

Stoga si rezervirajte i planirajte slobodno vrijeme za: multimedijalnu prezentaciju putovanja "MOTOCIKLOM PO ZAPADNOJ AFRICI" i prezentaciju knjige "Degustacija slobode" svjetskog putnika, fotografa i putopisca Davora Rostuhara. Družba će se održati u srijedu 13. lipnja 2012. s početkom u 20.00 sati, u dvorani cafe bara "Littera" u Čakovcu.

... u međuvremenu slobodno degustirajte putovanja i slobodu!

Objavljeno 18 May 2012 - Roberta Radović
Pale su i te tri glave!
Posljednji travanjski dan extremna ekipa obilježila je na vrhu Triglava. Zimski uspon na najviši planinski vrh u Sloveniji i Julijskih Alpa - Triglav 2864 mnv, Extremi su izveli kao dio priprema za ovogodišnji pohod na Mt. Blanc. Nekoliko živopisnih foto tema u nastavku dočarat će atmosferu s triglavskih visina kojoj su doprinijeli Smiljana, Dražen, Igor, Zvone, Željac, Andrija i Božo.
Cijeli tekst •
Objavljeno 02 May 2012 - Roberta Radović
Održana Izborna skupština
U srijedu 18. travnja u prostoru Kluba održana je Izborna skupština "Extrema".Prihvaćeno je izvješće o radu i aktivnostima Kluba za prošlu godinu, te su donijete smjernice za nastavak organizacije ovogodišnjih izleta i planiranih programa. Dosadašnje vodstvo Kluba izabrano je i nadalje za novi dvogodišnji mandat, i to redom: tajnik Radovan Petrović, zamjenik predsjednika Davor Borković i predsjednik Roberta Radović. U Nadzorni odbor imenovani su Franjo Posavec, Željko Horvat i Armin Sovar. Na pozicije Suda časti odabrane su Monika Lesar, Smiljana Janžek i Ema Korotaj. Brigu o literaturi i nadalje će voditi knjižničar Davor Borković, a Ema Korotaj ostaje blagajnik. Za opremu i skladište zadužen je Zvonimir Jembrih, kao glavni skladištar. Na poziciji zamjenika skladištara i nadalje ostaje Robert Belović, koji osim toga vodi brigu i o mini baru uz pomoć Simone Borko. Skupština je protekla u vedroj i radnoj atmosferi, uz osnovne naglaske na dva ovogodišnja najveća planirana pohoda - Mt. Blanc i Coropunu.
Objavljeno 26 Apr 2012 - Roberta Radović

<< Prethodni 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 Sljedeći >>

Content Management Powered by CuteNews