Nova uprava


Na Izbornoj skupštini planinarskog kluba "Extrem" iz Čakovca te sastancima Izvršnog odbora kluba tijekom mjeseca travnja i svibnja 2006. godine imenovana je nova uprava Kluba. Tajništvo koje je dugi niz godina vodio Zvonimir Jembrih preuzeo je Radovan Petrović. Za blagajnicu kluba imenovana je Ema Korotaj. Za novog knjižničara izabran je Davor Borković. Skladište kluba vodi Adrian Horvat, a predsjednica i nadalje ostaje Roberta Radović. Osim izmjena u upravi "Extrema" donijeta je odluka o promjeni visine članarine.

Za nove članove seniore godišnja članarina za 2006-tu godinu iznosi 50,00 kn, a juniori (predškolski i školski uzrast, studenti) za članstvo u klubu trebaju izdvojiti 30,00 kn, dok članarina za dosadašnje članove kluba iznosi i nadalje 100,00 kn. Članovi kluba mogu besplatno prema potrebi i želji koristiti sve naslove iz vlastite "extremne" knjižnice koja broji devedesetak knjiga (stručna literatura, vodiči, penjački vodiči, beletristika, monografija, atlasi) iz domene planinarenja, alpinizma, sportskog penjanja, skijanja, biciklizma te sličnih tema koje se bave sportom i zdravim načinom življenja. Klub posjeduje također i tridesetak planinarskih karata te DVD-a s video zapisima s raznih alpinističkih i planinarskih tura, koje su dobrodošle svima koji planiraju izlete i pohode u različita gorja i planine.

Ljubitelji prirode, planinari i svi zainteresirani pozvani su doći na "extremna" druženja srijedom s početkom u 19.30 sati u prostor kluba "Extrem" na SRC "Mladost" u Čakovcu. Uz foto projekcije ovogodišnjih izleta mogu se upoznati i s ostalim mogućnostima (npr. planinarskom i alpinističkom opremom koju klub posjeduje, a članovi je također mogu slobodno koristiti) sudjelovanja u djelovanju kluba i odlazaka na rekreativne i sportske izlete. Iz dosadašnjeg ovogodišnjeg rada kluba izdvaja se vrlo kvalitetna suradnja s HPD "Bilo" iz Koprivnice s kojim je organiziran trodnevni planinarsko-jedriličarski obilazak Nacionalnog parka Kornati.

 

Uprava kluba «Extrem»

1994/1995.
Zdravko Halić, predsjednik
Velimir Mačković, tajnik

1996/1997.
Velimir Mačković, predsjednik
Roberta Radović, tajnik

1998.
Adrian Horvat, predsjednik
Zvonimir Jembrih, tajnik

1999.
Stjepan Koraj, predsjednik
Zvonimir Jembrih, tajnik

2000.
Jadranka Markuš, predsjednik
Zvonimir Jembrih, tajnik

2001.
Velimir Mačković, predsjednik
Zvonimir Jembrih, tajnik

2002/2003.
Roberta Radović, predsjednik
Zvonimir Jembrih, tajnik

2004/2005.
Roberta Radović, predsjednik
Zvonimir Jembrih, tajnik

2006/2007
Roberta Radović, predsjednik
Radovan Petrović, tajnik
Ema Korotaj, blagajnik
Adrian Horvat, skladištar
Davor Borković, knjižničar

skladište (alpinistička i penjačka oprema):
od 1994. godine
Adrian Horvat

knjižnica (knjige, karte, vodiči, časopisi)
2000. – 2006.
Aleksandra Srnec

2006/2007.
Davor Borković